Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTAPromociˇ web per agremiats
 

Dins de la potenciació tecnològica, el Gremi ha arribat a un acord amb l’empresa La Teva Web, per tal que els agremiats puguin crear la seva pròpia web a partir de tant sols 350 euros.

La pàgina inclouria els apartats més comuns i un disseny bàsic, amb domini propi, 200 Mb d'espai web i 5 comptes de correu propi, així com l'alta en els principals motors de recerca, com google. D'aquesta manera, i per un cost molt ajustat, les empreses dels agremiats podrán tenir el seu espai a interent, un aparador del tot imprescindible avui en dia.

Des del Gremi de Constructors s'entén Internet com un mitjà econòmic i senzill d'acostar el sector i les empreses agremiades a tothom. Així, tant si s'acullen a l'oferta de “latevaweb.com” com si elaboren la web pel seu compte, l'objectiu és que tots els agremiats amb web puguin formar part d'un directori d'empreses a la web del Gremi de Constructors. D'aquesta manera qualsevol persona del carrer que, per exemple, necessiti contractar un paleta per arreglar casa seva, tindrà a tant sols uns “clicks” un conjunt d'empreses amb el segell de garantia i qualitat del Gremi.

Exemples: CONSTRUCCIONS DEZMEN S.L.

També oferim serveis de Marketing Online

informació
gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web