Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTA



Serveis del Gremi de Constructors d'Obres del Vallès Oriental
 
Convenis de Col·laboració i Acords comercials

 

AINEO SERVEIS S.L.

Assessorament Fiscal, Comptable, Financer i Laboral, amb serveis complets de gestoria. Consultes a les oficines del Gremi totalment gratuïtes, gestions professionals per les empreses agremiades a preus especials.

 

 

 

MAQUINÀRIA ANDREU

Presenta els seus productes i serveis per a tots els agremiats

BANC SABADELL ATLÁNTICO:

Productes especials per a tots els agremiats, per més informació us podeu dirigir a qualsevol oficina del Banc de Sabadell

 

CICOR Internacional:

Corredoria d’assegurances amb productes específics per a la construcció entre d’altres i condicions exclusives per als agremiats.

 

ENVIALIA: Nou servei per a tots els agremiats amb un 20% de descompta en els seus enviaments, C/Pius XII, 5 de Granollers, telèfon 938 611 032.

ERGO LABORIS, S.L. : Nou Servei de Prevenció de Riscos Laborals, (Num. 007-G). Serveis: Seguretat a la feina, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia. Medicina del treball. Formació PRL. Plan de Seguretat i d’amiant. Assessorament i presentació de recursos en Inspeccions de Treball. Peritatge judicial en accidents laborals. Plans de emergència. Coordinació de seguritat en Obres. Persona de contacte May Sopena telèfon 670089829

 

marketing online

 

La Teva Web SL:  Disseny web i marketing online a un preu exclusiu per als agremiats.

MYTELCOM

Importants descomptes a totes les empreses agremiades que tingui Vodafone

 

pimec

Conveni de col·laboració per la tramitació del Certificat Digital, amb un 10% de descomptes per les empreses agremiades.

 

PREVISER CONSULTORIA I SERVEIS

Acord de col·laboració per donar assessorament especialitzat als agremiats en matèria de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD).

QM-21, Arquitectura i Urbanisme: consultes tècniques gratuïtes pels agremiats a les nostres oficines i gestions professionals per a les empreses (pressupostos, plans de seguretat, etc...) amb preus especials per agremiats.

 

 

Solred: Descomptes especials en benzina per tots els nostres agremiats amb les targetes Solred, a les Estacions Especials en Gasolina 1.80cent€/litre i amb Diesel consum inferior a 1,500 litres/mes 4,8 cent €/l / consum superiors a 1,500 litres/mes 6,0 cent €/l

 

 

 

 

 

Gestió de Runes, S.L. : Transferida a Tecnocatalana de Runes, S.L.: Planta de reciclatge de runes a les Franqueses del Vallès; descomptes del 5% en l’entrada de runes i del 20% en la venda de àrids reciclats.

També descomptes especials del 5% a les plantes de Llinars i Sant Celoni per als nostres agremiats

 

 

VERDMON GESTIÓ AMBIENTAL, S.L.

Empresa especialitzada i acreditada per al desmuntatge, retirada, transport i gestió de materials amb amiant. Preus especials per als agremiats en: Informes de identificació de presència d’amiant en edificis/instal·lacions. Mesuraments ambientals de la concentració de fibres d’amiant i altres fibres en edificis, obres o instal·lacions. Conveni de col·laboració per al assessorament gratuït i resolució de dubtes, tècnics i legals, per a obres amb presència d’amiant o susceptibles a tenir-ne. www.verdmon.com

 

 

La Revista: El gremi edita una revista cada dos mesos que fem arribar  als agremiats, organismes i entitats públiques de la comarca, altres Gremis de Barcelona i Comarques, i col·laboradors  en general. El nostre objectiu és informar de les noticies de la construcció; esdeveniments , i articles d’interès en general pel sector com les noves energies, etc...  A més, és un bon mètode publicitari que les millors empreses ja fan servir, i que també us convidem a utilitzar.

 

 

 SERVEIS GRATUITS PER ELS AGREMIATS

 • VISATS PER OBRES
 • CERTIFICAT D’AGREMIAT ( Empresa agremiada/ Cursos en espera etc...)
 • Si esteu adherits a Gestió  de Runes, transferida a TECNOCATALANA DE RUNES, S.L. un 5% de descompte els abocadors de Llinars, S. Celoni i Tecnocatalana de Les Franqueses del Vallès. Descomptes del 20% en la compra de material reciclat a la planta de Les Franqueses del Vallès.
 • CURSOS DE FORMACIÓ I DE SEGURETAT AMB DESCOMPTES ESPECIALS PER AUTONOMS I ATURATS.
 • CURSOS DE FORMACIÓ BONIFICATS DE LA SEGURETAT SOCIAL, PER TREBALLADORS AMB NÒMINA.
 • LA REVISTA
 • ORIENTACIÓ PER LA INSCRIPCIÓ D’ EMPRESES AL REA

 

 ALTRES SERVEIS

 • TRAMITACIÓ I PRESENTACIÓ A L’ENTITAT CORRESPONENT DEL LLIBRE DE SUBCONTRACTACIÓ  (Província de Barcelona). Podeu adquirir aquet llibre a la nostre oficina per un preu molt especial per als agremiats.
 • TRAMITACIÓ COMUNICAT D’OBERTURA.
 • TRAMITACIÓ INSCRIPCIÓ  AL REA, SEMPRE QUE L’EMPRESA ES PRESENTI AL GREMI AMB LA TARGETA CRIPTOGRÀFICA I LA DOCUMENTACIÓ PER ADJUNTAR
 • TRAMITACIÓ SIGNATURA DIGITAL.
 • QUITANCES.
 • CONTRACTES FIX D’OBRA.

 

 

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web