Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTAMitjans de comunicació
 

El concurs de Santa Maria aconsegueix crear l’Estelada més gran del Món

La bandera, feta amb 4.000 peces de rajola ceràmica, va servir per recollir fons per La Marató de TV3


El concurs de paletes de Santa Maria de Palautordera va aconseguir una fita històrica en l’edició d’enguany (la desena ja). I és que més enllà de l’activitat principal, es va construir l’estelada més gran del Món. Van caldre 4.000 rajoles de ceràmica per aconseguir una bandera que va ocupar 160 metres quadrats al parc Pau Casals de la localitat vallesana.

L’acció, organitzada per l’associació Terra Cuita, va comptar amb la col·laboració de més d’un miler de persones que havien acudit a l’acte des de tota Catalunya. Entre elles, diversos del agremiats del Vallès Oriental que van concursar-hi, com son Miquel Puchol, Josep Maria Serra o els germans Deumal. I a més de l’aspecte reivindicatiu, cal destacar el caire benèfic i solidari de l’acte, ja que es van recollir donacions per un valor de 500 euros que es destinaran a La Marató de TV3, que en aquesta edició es dedicarà al càncer.
L’estelada va ser posteriorment desmuntada però se n’han guardat les 4.000 peces per poder repetir l’acte en altres municipis i festes (en aquest cas, el concurs s’emmarcava dins la Festa Major del Remei).

Els guanyadors

Pel que fa al concurs en sí, hi van participar una dotzena de parelles que com a prova tenien que construir també una estelada de maons i pedra picada. El primer premi va ser per la parella formada per Ramon Oliveres i Josep Ribas, de Vilobé d'Onyar, seguits per Aleix Planas i Basile Safta, de Vilaseca i Salou i Esteve Vilella i Jordi Arnau, de Campllong.

Respecte a l’altre concurs de la trobada, el de llançament de totxanes, ha estat guanyat per Xavi Blas en categoria masculina, amb una distància de 16 metres. Mentre que en categoria femenina ha guanyat Cristina Torrents amb 9,30 metres. En categoria infantil de fins a 1,50 metres d'alçada els vencedors foren Oriol Gálvez (5,40 metres) i Júlia Pou (5,30 metres) i en la categoria de menys d'1,40 metres varen ser Gabriel Cabanillas (4,20 metres) i Berta Bas (3,50 metres).

En acabar, el portaveu de l’associació Terra Cuita, Josep Solé, es congratulava del bon nivell i ambient de tota la jornada i destacava el caràcter marcadament català d’enguany, fruit de que s’ha volgut “ser sensibles al moment polític i social que viu el país”.


gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web