Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANoticies
 

PARETS ACULL EL SOPAR ANUAL DEL GREMI

La trobada, celebrada al restaurant Can Romeu

Com cada any, el passat divendres, 10 de juny, va tenir lloc el tradicional sopar de Sant Antoni que enguany celebrava la seva 32ª edició. En aquesta ocasió, el lloc triat va ser el restaurant Can Romeu de Parets, per la qual cosa va assistir a l’acte Sergi Mingote en representació del govern municipal, tinent d’alcalde, així com l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, que tot i no poder quedar-se al sopar sí va fer una visita a l’acte, que com cada any va comptar amb l’speaker Joan Forns com a conductor.
Després de la corresponent rebuda al jardí del restaurant, va ser el torn dels parlaments a càrrec del president del gremi, Antoni Gené, i del propi Mingote, que el matí següent al sopar rebria la vara de comanament com a nou alcalde en substitució de Joan Seguer. Precisament de Parets és també el guardonat d’aquest any, el sr. Evarist Garcia Picón, membre del gremi des de 1979, que va rebre el guardó acompanyat de la seva família.

Ja després del sopar va tenir lloc l’habitual sorteig de regals, en aquesta ocasió cedits per gentilessa de Banc Sabadell i l’empresa informàtica Infosistemes. Per part de Banc Sabadell es van sortejar una cafetera, que va recaure en Alfons Moreno, i un joc de pasta que va tocar a Arseni Ausió. Mentre que per part d’Infosistemes es van rifar un teclat d’ordinador (que va ser per Roser Vila), una funda d’ordinador portàtil (per Francesc Agustí) i quatre ratolins (per Carme Climent, Jaume Anfruns, Francesc Segura i Ignasi Fargas).

Va tancar la vetllada l’actuació del col·laborador de RAC-1 Eugeni Badia, humorista i imitador que va fer un ampli repàs a les més de 60 veus del seu registre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web