Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANoticies
 

ASSEMBLEA GENERAL DEL GREMI DE CONSTRUCTORS D'OBRES DEL VALL╚S ORIENTAL

El passat dia 22 de febrer tenia lloc l’Assemblea General del Gremi, en el seu domicili social del carrer Anselm Clavé de Granollers. Constituïda en segona convocatòria pels membres de la Junta Directiva i diversos socis, l’assemblea va aprovar l’estat de comptes de l’any 2010 i el pressupost del 2011 per unanimitat, tot fent recompte i analitzant quina és la situació, què s’ha fet durant aquest darrer any i quins són els projectes a dur a terme.

L’extracte que resumeix els continguts que es van tractar i l’acta completa la trobareu a la web:
www.grecons.cat.

Mesa de la construcció / Missió / Visió
Ser l’element cohesionador de les Entitats que actuem directa o indirectament en el sector de la Construcció del Vallès Oriental.
Del nostre compromís en trèiem la força necessària per promocionar, orientar, coordinar, ajudar i recolzar els esforços i les iniciatives dels nostres socis, liderant la seva gestió, representació i participació davant dels agents públics, econòmics i socials, en tot allò que pugui tenir una incidència directa o indirecta sobre el nostre sector, respectant sempre les competències pròpies dels membres que integrem la Mesa.

Valors
L’objectiu és aconseguir una participació compromesa de tots els membres amb autoritat i independència tot potenciant
la col·laboració entre nosaltres, mentre creem i enfortint vincles d’unitat actuant de manera eficaç, dinàmica, transparent i responsable.
Amb ànim creatiu i innovador recolzats en un esperit d’entrega i de lleialtat.
Amb la finalitat d’assumir un lideratge que esdevé indispensable per superar aquests moments d’especial dificultat conscients que hem de portar la iniciativa en el canvi i desenvolupament del sector.
Amb l’orgull de pertànyer a un col·lectiu amb les arrels fixades en l’origen de l’història.

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web