Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANoticies
 

QUI VIGILA EL VIGILANT?

Seguint amb la polèmica de l’intrussisme a les obres, el Gremi continua treballant per aconseguir uns resultats òptims. Així, gràcies a la col•laboració inicial de molts agremiats afectats, junt amb la bona predisposició de la Policia Administrativa (Mossos d’Esquadra), i tractant directament amb el Cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, el Sr. Manel Castellví, s’ha aconseguit obrir alguns expedients a Parets i a Canovelles.

L’actuació de la Policia ha estat la d’investigar les obres de les zones afectades, enxampant en diversos casos al “vigilant” desenvolupant la seva “tasca”, o fins i tot partint de la base de la publicitat “il•legal” o “enganyosa” que les suposades empreses de vigilància solen penjar de manera “forçada” per l’afectat. Així, en funció de cada situació, es pot actuar d’alguna manera, i de moment ja hi ha hagut alguna acció que és en mans de la llei a esperes d’una major resolució.

Només amb la col•laboració de TOTES les empreses afectades podrem ajudar-nos per resoldre aquesta situació. En molts casos, la policia es veu lligada de mans i peus sense tenir una demanda per part de l’empresa afectada, però en d’altres, i en funció de cada situació, es pot procedir a actuar. Per tot, es fa novament necessària la col•laboració conjunta i demanda verbal (com a mínim) de tots aquells que us veieu afectats, notificant-ho directament al Gremi, des d’on us podrem assessorar de com i què fer sense que la cosa hagi d’arribar a més. Cada cop són més les empreses que s’animen a interposar demanda policial, però per desgràcia, majoritàriament la demanda s’acaba fent quan ja és massa tard; o sigui, quan ja ens hem vist afectats per un robatori o per una acció de vandalisme.

Ens trobem davant d’un camí difícil i complicat, però més ho serà si des del Gremi no tenim ple coneixement de la situació real de la nostra comarca. Després de trucar als més de 500 agremiats, només es van aconseguir setanta adreces d’empreses afectades, quan només fa falta sortir al carrer i donar un volt per les zones de nova construcció per adonar-nos que estem envoltats de “Rodes de Carro” i banderoles amb noms diversos d’ “Empreses vigilants”.

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web