Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANoticies
 

EL GREMI GENERA PROXIMITAT AMB LES INSTITUCIONS POLÍTIQUES

Entre les primeres línies d’actuació de la nova junta del Gremi, es presenta una clara tendència a la proximitat amb les administracions, les organitzacions sindicals i els partits polítics. Així, des de la seva entrada com a President, Antoni Gené no ha perdut el temps i s’ha dedicat a presentar el seu programa als principals agents de la comarca. A data d’avui, i en un temps rècord de dos mesos, Gené s’ha entrevistat amb:


12 de Març de 2010: Entrevista amb els representants del PSC, Sr. Roman Ruíz (Diputat al Congrés), Sr. Jordi Terrades (Diputat al Parlament de Catalunya).

06 d’Abril de 2010: Entrevista amb el Sr. Antoni Cornellas, Gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 
 

Hi figuren, d’esquerra a dreta:
Sr. Josep Lluís Gomis (Secretari Gremi),
Sr. Josep Sánchez Llibre (Portaveu adjunt al Congrés per CiU), Sr. Antoni Gené, (president Gremi), Sr. Jordi Ausió,
Vicepresident Gremi, i Sr. Jiménez (Secretari d’Organització UDC)

 

 

08 d’Abril de 2010: Entrevista amb els representants de CiU, Sr. Jordi Turull (Diputat del Parlament de Catalunya), i Sr. Emili Bosch, militant de CiU i antic President del Gremi de Constructors del Vallès Oriental.

09 d’Abril de 2010: Entrevista amb els representants d’ICV, Sr. Jordi Garriga (president d’ICV del Vallès Oriental) i el Sr. Josep Torrecillas (Membre de la Comissió Executiva Nacional i del Consell Nacional).

15 d’Abril de 2010: Entrevista amb els representants de CiU i la UDC, Sr. Josep Sánchez Llibre (Portaveu adjunt al Congrés), Sr. Jiménez (Secretari d’Organització UDC).

La idea de Gené és continuar amb la resta de partits polítics i sindicats per presentar el nou programa, tot fomentant la proximitat, el diàleg i l’entesa, ajuntant sinèrgies i optimitzant els esforços.

Com ja s’ha comentat durant aquesta mateixa edició. Gené ha aconseguit el suport rotund per a la formació de la Mesa de la Construcció, on hi participaran entitats com la Cambra de Comerç, PIMEC, els Col·legis d’Enginyers, el d’Arquitectes, i el d’Aparelladors, la Unió d’empresaris de la Fusta, els Instal·ladors, i el propi Gremi de Constructors com a impulsor i motor del projecte. Ara només falta la primera trobada oficial per a engegar aquest projecte que Gené confia que contribuirà notòriament a la millora del teixit empresarial vinculat a la construcció, unint esforços en la recerca d’un futur millor.

L’entorn de la construcció porta uns anys amb greus problemes  i aquest fet ha portat tant al sector com als seus representants a un procés de decaïment notori. Ara, Gené ha entrat amb molta força, i això s’aprecia en el seu entorn.

Confiem en que tota aquesta difícil tasca per mantenir la proximitat, el diàleg, i l’enteniment, comenci ben aviat a donar el seus fruits, reactivant el sector i revitalitzant els ànims.


gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web