Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANoticies
 

LA PLANTA DE RUNES: 2 ANYS EN FUNCIONAMENT

Repàs a les novetats de la planta de tractament de runes de les Franqueses
Dos anys després de la seva inauguració, la planta de tractament de runes de la construcció de Tecnocatalana de Runes continua evolucionant, millorant el seu funcionament i presentat novetats, tant en el funcionament com en nous materials reciclats d’altíssima qualitat a punt per tornar a ser utilitzats.

Iniciem el curs fent un repàs a les darreres novetats de la planta, i recordant la gran utilitat que aquestes instal·lacions, pioneres a Catalunya, tenen per a la gestió de runes de les empreses constructores de la comarca.

Millores tècniques

Per millorar la neteja dels àrids, sobretot de les graves, els responsables tècnics de la planta estan treballant en la posada en marxa d’un nou punt de triatge. La idea és que aquesta important millora tècnica estigui en funcionament abans que acabi l’any.

Nous productes

Tal com li agrada insistir a en Francesc Agustí, gestor de Tecnocatalana de Runes i responsable de la planta de les Franqueses, “és tan important l’entrada de runa com la producció d’àrids reciclats”. En aquest sentit, fa uns mesos que la planta produeix una nova sorra reciclada de 0,5 mm. El nou producte ha tingut una molt bona acollida entre els clients, sobretot per tapar tubs.

Un dels avantatges de comprar àrid reciclat a la planta de runes és que, sobretot a paletes o petites empreses de construcció, estalvia viatges a les pedreres. En el mateix viatge per descarregar runes es poden emportar material àrid per a petites obres. Els materials més demandats són barreja, sorra pols i gravetes.

Millor preu per als agremiats

El Gremi de Constructors del Vallès Oriental forma part del consorci de Tecnocatalana de Runes des que es va crear. Per això, els agremiats tenen un descompte del 20% en la compra d’àrid reciclat. Tenint en compte que l’àrid reciclat és més econòmic que l’àrid natural l’estalvi és important. Per exemple, 1 tona de grava, matxaca, sorra o tot-u surt per un preu de 3,20 €/t un cop aplicat el descompte del Gremi.

Obres recents

Entre les obres més destacades dutes a terme els darrers mesos amb àrids reciclats produïts a la planta de les Franqueses destaquen els camps de futbol del Canovelles i el de Bigues i Riells, i la subbase de la variant del Camí de la Serra a Lliçà d’Amunt (vegeu les fotos).

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web