Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANoticies
 

ES RECUPERA LA FIGURA DE L’APRENENT

Tal com vam informar en la revista anterior, el Gremi ha signat un acord amb l’Institut Miquel Biada de Mataró per poder recuperar la figura de l’aprenent i facilitar una titulació als nous paletes.

Actualment, la matriculació a l’Institut Miquel Biada encara està oberta, però ja han rebut una dotzena de matriculacions i segons el director del centre, Ramon Grau, la tendència va en augment. L’acord amb aquest institut va sorgir per buscar alternatives de formació més completes perquè els alumnes puguin sortir amb totes les acreditacions necessàries i amb una formació totalment reglada en l’àmbit de la construcció, cosa que farà que alumnes tinguin més competència a l’hora d’aconseguir un lloc de treball en el sector.

El director de l’Institut Miquel Biada, Ramon Grau, valora molt positivament aquest acord i creu que és una aposta de futur per a tots els alumnes matriculats en els cicles formatius d’edificació i obra civil de grau mitjà o grau superior. Els alumnes podran fer les pràctiques del curs amb els agremiats del Gremi de Constructors i podran aprendre de manera pràctica tots els coneixements teòrics que els ensenyen a classe. Aquesta formació pràctica servirà als alumnes per poder sortir del centre amb la Targeta Professional de la Construcció i permetrà als agremiats disposar de la figura d’un aprenent que els doni l’ajuda necessària en totes les seves feines, ja que a més d’aquesta manera es dignificarà una feina que fins fa ben poc no tenia titulació i que, finalment, s’ha vist reconeguda en els nous Cicles de Formació Professional.

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web