Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANoticies
 

NOU CONVENI AMB L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS

Després de la bona experiència de col·laboració entre el Gremi i l’Ajuntament de Granollers en les escoles taller i els tallers ocupacionals, organitzant xerrades informatives i buscant un repte comú de millorar les mancances en formació i el foment de l’ocupació en el sector, el Gremi i l’Ajuntament de Granollers van signar, el 23 de juny passat, un conveni de relació preferent segons el qual el Gremi oferirà els seus serveis de formació als aturats inscrits al registre d’ocupació de Granollers Mercat.

Aquesta formació es basarà en la prevenció i riscos laborals, formació actualment obligatòria per poder ser contractat en una obra. Es faran tant els cursos bàsics de 8 hores com els específics de bastides, paleteria, encofradors, plataformes elevadores o tot el que els pugui ser necessari. Pel  mes de juliol, s’ha programat un altre curs de 20 hores sobre aquesta matèria, centrat en l’ofici de paleta. L’acord estableix que la formació tingui lloc, preferentment, a les aules de Granollers Mercat a la Masia Tres Torres per dur a terme dels cursos.

L’acte de signatura el van formalitzar el president del Gremi, Rossend Matas, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, en qualitat també de Granollers Mercat a la sala de govern. També hi van ser presents Andrea Canelo, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, i Badal, director executiu del Gremi.

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web