Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANoticies
 

FORMACIÓ

El Gremi ofereix la formació bàsica i específica en seguretat i prevenció de riscos laborals del nou taller d’ocupació Esteve Sala

El 15 d’abril passat va arrencar el nou Taller d’Ocupació Esteve Sala, organitzat per Granollers Mercat i que té com a doble objectiu la recuperació, el manteniment i la millora de les infraestructures municipals, i alhora fomentar la formació en diferents oficis i la inserció laboral de persones, sobretot aquelles de col·lectius amb més risc d’exclusió.

Enguany, després de les anteriors col·laboracions en la inserció laboral dels participants i la borsa de treball, la implicació del Gremi en aquest taller va més enllà i ofereix als 32 alumnes del taller la formació bàsica i específica en prevenció de riscos laborals. En total són 32 hores de formació, 8 de coneixements bàsics i comuns, i 20 d’específiques per a professionals del sector de la construcció.

Una altra de les novetats del nou taller és la incorporació de tres nous mòduls que demostren la voluntat del programa d’adaptar-se a les noves necessitats laborals. Es manté el de jardineria, s’afegeix el d’auxiliar d’ajuda a domicili, i en l’àmbit de la construcció, el de fusteria i construcció s’ha substituït per un mòdul d’especialització en treballs verticals (vuit alumnes) i un altre d’instal·lador de plaques de guix laminat i sostres falsos (vuit alumnes). El primer té lloc a les instal·lacions de la Brigada Municipal de Granollers i el segon, al Centre Vallès.
Aquests nous mòduls tenen una durada d’un any i inclouen dos contractes de treball de sis mesos cada un. Hi han pogut accedir persones inscrites a l’atur i a la borsa de treball de Granollers Mercat.

Un taller amb nom de granollerí il·lustre

Esteve Sala i Cortès (1927-2004) va destacar en l’àmbit educatiu com a director de l’Escola Municipal del Treball; en l’àmbit cultural, va participar en associacions i en la fundació de moviments culturals, i en l’àmbit professional, es va distingir com a especialista en seguretat i higiene de la Mútua del Carme. Va rebre la Medalla Francesc Macià del mèrit al treball l’any 2001.

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web