Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANoticies
 

EL GREMI PARTICIPA A CONSTA

El registre CONSTA apareix com a resultat de la recerca per un segell de qualitat de la construcció que, des de feia temps, havien estat treballant gremis com el del Vallès Oriental i que finalment s’ha aconseguit completar des del Gremi de Barcelona i Comarques. Aquest segell donarà més visibilitat a les empreses i els professionals de la construcció que aposten per la qualitat del servei i la construcció, la formació, la prevenció de riscos i la fidelització del personal.

El Gremi de Constructors del Vallès Oriental continua treballant per dignificar la imatge dels constructors i per oferir eines que distingeixin la qualitat del treball dels agremiats. És per això que s’ha afegit al CONSTA, el registre d’empreses impulsat pel Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques i la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya i gestionat per Applus+.

L’objectiu d’aquest registre és donar visibilitat a les empreses i els professionals del sector que aposten per la formació, la prevenció de riscos, la fidelització del personal i la professionalitat  en general. D’aquesta manera es vol millorar la bo-na imatge, la qualitat i la competitivitat del sector de la construcció, que amb el creixement dels darrers anys ha permès l’entrada en el sector d’empreses que no sempre tenen la solvència tècnica i la professionalitat necessàries per oferir un producte final amb les màximes garanties. A la pàgina web www.consta.org s’exposarà una llista pública de lliure accés i actualitzada de les empreses inscrites que compleixen els requisits del reglament.

Encara que des del Gremi del Vallès Oriental s’havia treballat en la línia d’aconseguir un segell propi, paral·lelament i des de Barcelona s’ha gestionat una tasca d’abast més ampli que ha reforçat la idea que des d’un bon principi s’havia treballat des de la nostra central. En aquest sentit, l’objectiu principal és aconseguir un distintiu de qualitat en un mercat incert i davant una lluita per oferir una millor garantia de treball i feina. Ara, la finalitat principal és aconseguir un bon nombre d’empreses inscrites per poder revalidar aquest segell davant l’Administració i fomentar que qualsevol tipus de client reclami aquest segell: des del promotor que vol fer una obra nova fins al particular que vol fer reformes a casa seva. En aquest sentit, també es pretén difondre aquest segell per fer-lo arribar als ajuntaments per a les seves futures contractacions.

Des del Gremi, convidem totes les empreses que, amb una experiència mínima d'un any, dediquin la seva activitat, totalment o parcialment, a la construcció, la reforma, el manteniment o la rehabilitació, a inscriure’s en el registre CONSTA, ja que com més siguem més força donarem a aquest segell i més repercussió aconseguirem a escala global. En cas que tingueu qualsevol dubte, no dubteu a demanar-nos més informació.

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web