Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANoticies
 

ÈXIT DE CONVOCATÒRIA EN LA JORNADA INFORMATIVA/FORMATIVA SOBRE EL NOU CODI TÈCNIC DE L'EDIFICACIÓ

Una seixantena d’agremiats van assistir el passat 22 d’octubre a l’hotel Granollers a la xerrada informativa sobre el nou Codi Tècnic de l’Edificació organitzada pel Gremi de Constructors amb la col·laboració del despatx d’arquitectura QM-21.  L’èxit de la convocatòria posa de manifest el creixent l’interès en els importants canvis en les normatives del sector que afecten molt directament els agremiats.

L’objectiu de la jornada era apropar i aclarir els principals conceptes de la nova normativa. En la presentació, el president del Gremi, Rossend Matas, va animar els agremiats a demanar “de què voleu que parlem, de què teniu dubtes i problemes, i mirarem de preparar més jornades formatives, perquè aquesta és una de les funcions i serveis que el Gremi us ofereix”.

En una primera part, el lletrat Ramon Palau, assessor legal del Gremi i membre del bufet Palau-Castellón Advocats, va fer una introducció als aspectes legals del nou Codi Tècnic de l’Edificació. “Buscant la demanda d’una major qualitat en la construcció, la nova normativa és bàsicament tècnica, adreçada a arquitectes i aparelladors. A nivell legal es podria resumir en que, d’entrada, estableix com a responsables legals d’una obra tots els agents que hi intervinguin”, va explicar Palau.

Posteriorment, l’arquitecte Francesc Sala, assessor tècnic del Gremi, i l’aparellador Juan José González, arquitecte tècnic i especialista en el nou Codi Tècnic del despatx QM-21, van fer una explicació dels aspectes tècnics més destacats i més rellevants pel constructor en el dia a dia.

L’acte va finalitzar amb un refrigeri cortesia del Gremi, on els assistents van poder aprofitar per compartir coneixements, experiències, anècdotes i inquietuds al voltant de la nova normativa.

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web