Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTA 

La detenció d’un extorsionador d’obres, un pas mes en la lluita contra el greu problema de la falsa seguretat a les obres

El passat 26 de gener, a Igualada, un noi de 21 anys va ser detingut pels Mossos d'Esquadra acusat d’extorsionar un empresari de la construcció. La metodologia usada per l’acusat responia al model que s’està repetint en cada cop més obres per tot Catalunya, i que també afecta a la nostra comarca: l'individu havia ofert al constructor un suposat servei de seguretat per vigilar les obres i evitar el robatori de material: un cartell verd i blau amb una roda de carro i un número de telèfon mòbil col·locat a l’exterior de l'obra i una tarifa de 500 euros al mes. L’oferta incloïa una amenaça: si no contractava el servei podria ser víctima de robatoris. L’empresari va denunciar l’extorsió als Mossos d'Esquadra, que van iniciar una investigació. Finalment van trobar-li el van detenir per la via Penal. 

 Tot i que després de declarar davant del jutge va quedar lliure amb càrrecs i a esperes d’una resolució final , aquesta detenció suposa un pas molt important en la lluita contra aquest tipus de frau que  ens  afecta  als del nostre sector.

Des del Gremi, i  amb la bona col·laboració dels  Mossos d'Esquadra, continuem treballant per buscar una solució definitiva a aquesta situació. No és fàcil lluitar contra aquest tipus de delictes, però us animem a que us poseu en contacte amb nosaltres per a intentar resoldre quan abans millor la més mínima incidència, ja sigui de manera personal o anònima davant dels cossos policials. Molts de vosaltres ja ho heu fet, i confiem que us acabeu d’animar tots per deixar-vos assessorar per una banda i ajudar per l’altra. Entre tots ho podem aconseguir!

Badal – Director Executiu del Gremi de Constructors del Vallès Oriental

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web