Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTANotícies
 

MERC╚ BLANCH, TOTA UNA VIDA DEDICADA AL GREMI

La secretÓria de l'entitat es jubila aquest mes de desembre

La Mercè ha esdevingut, amb el temps, una de les persones imprescindibles del Gremi, potser el rostre mé sconegut de l'entitat. I no només per la seva tasca professional, desenvolupada al llarg de més de tres dècades, sinó per la seva atenció als agremiats i als clients constant, i també per una presència constant a la seu, cosa que l'hafet ser una de les cares més amables i properes per tots els agremiats. Ara, però, després de tants anys de feina, la Mercè deixa l'entitat i es jubila.

La seva relació ve de lluny. "Vaig començar a entrar al Gremi l'any 1967, quan només tenia 16 anys". Aleshores, hi portava documents que li encarregava el seu pare, constructor. "No hi vaig començar a treballar fins al 1982". Des d'aleshores, la Mercè ha vist uns deu presidents, molts noms a la junta i molts agremiats. La seva ventura va començar substituint una noia que havia plegat. "Em vaig haver de buscar la vida". Aleshores, es treballava a les tardes i tot era molt diferent. "Per passar les quotes de cada trimestre, les havia de portar en paper al banc i, immediatament, ja havia de començar les quotes del seguen trimestre. No vam tenir ordinadors fins a l'any 93!", subratlla. "Ara, quan veig que la gent jove es queixa, sempre els dic que haurien d'haver treballat quan jo vaig començar".
Passant la vista enrere, la Mercè recorda l'època daurada de l'entitat, viscuda entre el 2001 i el 2004. "En aquells anys, hi havia de president l'Emili Bosch, de qui guardo un gran record. Va donar un gran impuls al Gremi, continuat per Rossend Matas. Tinc molt bons records d'aquella època. L'any 2005 vam arribar a ser més de 500 empreses agremiades!", recorda. Després, però, va venir la crisi i el descens d'activitat: "Ara em poso molt nerviosa per què no tinc la feina que tenia", subratlla, mentre riu, sempre activa i inquieta.

"Ara no sé que faré. De moment, descansaré una temporada i aniré a la piscina cada dia. Després ja buscaré activitats", explica. "Els darrers dos anys m'han esgotat molt, però si sospeso tot el viscut, me'n porto a casa un record boníssim", confessa, mentre afegeix, per acabar, un sincer agraïments a tots els agremiats: "He estat molt orgullosa de poder atendre tots els agremiats i els desitjo, a tots, molta sort". La mateix sort que desitja  el Gremi a una persona que s'havia convertit en l'ànima de l'entitat.

 

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web