Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTAMitjans de comunicació
 

CONSTRUMAT 2015 APOSTA PER LA CONSTRUCCIÓ INTEL·LIGENT I EL DISSENY


El Saló Internacional de la Construcció evoluciona i es reinventa com a “Beyond Building Barcelona”

Construmat, el Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona, es reinventa per poder oferir a les empreses del sector de la construcció un nou certamen que s’ajusti més a les seves necessitats i demandes. Neix així “Beyond Building Barcelona”, el principal objectiu del qual és aconseguir que la indústria de la construcció fer un pas endavant i anar més enllà en el seu camí cap a la recuperació. “Beyond Building Barcelona” se celebrarà del 19 al 23 de maig de 2015 en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona amb un nou enfoc per tal de contribuir a la dinamització de la construcció tant a nivell nacional com internacional.
Construmat, la primera edició del qual es va celebrar l’any 1979, s’adapta als nous temps i evoluciona per oferir solucions reals a les empreses del sector. Fira de Barcelona organitzarà la 19ena edició d’un certamen que vol ser l’esdeveniment firal de referència de la indústria de la construcció del nostre país i transformar-se en un ‘hub’ internacional de relacions, pont entre Europa i les àrees geogràfiques de major creixement, on la influència de la construcció espanyola és més sòlida, com són l’arc mediterrani, Amèrica Llatina i el Nord d’Àfrica.

El nou Beyond Building Barcelona comptarà amb un Market Place, compost per dos Fòrums Contract, un de nacional i un altre d’internacional en què es presentaran projectes constructius d’alguns dels mercats més dinàmics del món com Colòmbia, Xile o Algèria així com iniciatives que s’estan desenvolupant a nivell nacional, identificant aquelles regions amb major activitat constructiva i aquells sectors en desenvolupament: hoteler, oficines, retail i residencial. El certamen, a més, posarà a disposició de tots els expositors les principals innovacions tecnològiques en un espai de transferència del coneixement on participaran centres tecnològics de construcció de tot el món.

Juntament a l’oferta comercial que es mostrarà en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, Beyond Building Barcelona oferirà també un ampli programa de jornades tècniques, seminaris, conferències i presentacions en una nova zona expositiva que permeti relacionar de forma pròxima el coneixement amb les empreses i noves àrees d’interacció dels professionals del sector que convertiran al saló en la cimera sectorial de la indústria de la construcció.

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 mòbil 677481580
· legal · Disseny web