Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTAMitjans de comunicació
 

REVOC
SEGELL DE QUALITAT DELS CONSTRUCTORS

«La manera més operativa per poder desenvolupar un procés que garanteixi la professionalitat de les empreses seleccionades és a través de la creació d’un segell de qualitat intern: el Certificat de Rehabilitació del Vallès Oriental»

En els darrers dies, el Gremi ha vist com diversos promotors s’han ofert per demanar empreses constructores de la comarca. En aquest sentit, i després d’haver signat el darrer dia 18 de març un conveni amb l’Ajuntament de les Franqueses –conjuntament amb la Delegació del Vallès Oriental d’Aparelladors (CAATEEB) i el Col·legi d’Arquitectes (COAC)–, la nostra entitat pot facilitar a través d’aquest consistori un seguit d’empreses agremiades amb la finalitat de desenvolupar obres del Pla de Barris municipal.

Fruit d’aquests dos aspectes comentats, des del Gremi creiem que la manera més operativa per poder desenvolupar un procés que garanteixi la professionalitat de les empreses seleccionades és a través de la creació d’un segell de qualitat intern: el Certificat de Rehabilitació del Vallès Oriental (REVOC).

Què és REVOC?

REVOC és un registre d’empreses, impulsat pel Gremi de Constructors d’Obres del Vallès Oriental, que té per objectiu promoure la qualitat i l’atenció al client, així com també donar visibilitat a aquelles empreses i professionals que fan una aposta clara i decidida per valors com la formació i la fidelització del seu personal, la prevenció de riscos o l’atenció diligent de tot tipus de queixa o reclamació portada a terme pel client. REVOC és una marca que esdevé, per a les empreses inscrites, tot un segell de qualitat.

Es poden inscriure al registre REVOC tots els autònoms i empreses constructores amb més d’un any d’experiència professional que dediquin tota o part de la seva activitat a la construcció, reforma, manteniment o rehabilitació d’habitatges. La inscripció és voluntària i es realitzarà sempre a instància a part, i compta amb un reglament intern absolutament detallat i precís que és totalment consultable, exposat el dia 24 d’abril a tots els agremiats i consistent en vuit articles: Article 1. El Registre REVOC. Article 2. Inscripció en el Registre. Article 3. Sol·licitud i documents que s’han d’aportar i periodicitat de la documentació aportada. Article 4. Avaluació de la sol·licitud. Article 5. Avaluació de la sol·licitud (2). Article 6. La inscripció en el registre. Article 7. Règim de seguiment. Article 8. Pèrdua de la condició d’empresa registrada.

Qui pot formar part de REVOC?

El registre REVOC agrupa totes aquelles empreses agremiades que es dediquen a la construcció, a la reforma, al manteniment i a la rehabilitació d’habitatges al Vallès Oriental. Totes elles han de ser empreses que tinguin en comú la voluntat de voler ser reconegudes al mercat per fer bé la seva feina i pel fet d’assumir les seves responsabilitats en matèria tècnica, civil, fiscal i laboral. És a dir, empreses reconegudes, a la nostra comarca i arreu del territori, per la seva professionalitat i qualitat.

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web