Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTAMitjans de comunicació
 

Caldes de Montbui construirÓ el pont de Les Cremades lĺany 2014


L'Ajuntament de Caldes de Montbui ha iniciat la tramitaciˇ administrativa per tal de comenšar les obres del pont de Les Cremades, que unirÓ el nucli urbÓ amb Les Cremades. Des d'ara fins a final de 2013 es tramitarÓ l'autoritzaciˇ de la Generalitat per construir el pont en terreny qualificat com a no urbanitzable, s'acabarÓ la redacciˇ del projecte i es licitarÓ l'obra. L'objectiu Ús comenšar les tasques de construcciˇ a principis de 2014, amb una durada prevista de les obres de nou mesos. El nou pont assumirÓ el trÓnsit de vehicles que fins ara ha estat assumint el pont RomÓnic (del 1226), per on passen milers d'usuaris de la zona esportiva i escolar. El vell pont fa temps que ha quedat obsolet per suportar el trÓnsit diari que tÚ, i Ús per aix˛ que el nou pont Ús una prioritat pel que fa a la seguretat viÓria del municipi.

Des de lĺAjuntament sĺha remarcat que es farÓ un pont senzill, discret i integrat en l'entorn, que conservi la rellevÓncia del paisatge de la Riera de Caldes. El nou pont comenšarÓ al carrer Major, desprÚs del pÓrquing de l'Escorxador, i acabarÓ al carrer de Torre Roja. TindrÓ una allargada de 40 metres i una amplada de 10 metres per encabir dos sentits de la marxa dels vehicles i dues voreres per a vianants.

El projecte tambÚ inclou la instal·laciˇ de tots els serveis: xarxa de distribuciˇ elŔctrica, gas natural, aigua, enllumenat p˙blic, clavegueram i telecomunicacions. L'Ajuntament engega la tramitaciˇ administrativa per a la construcciˇ d'aquesta infraestructura, que costarÓ 830.000 euros i farÓ 40 metres de llarg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web