Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com gremi constructors
revista gremi constructors

promoció per agremiats

NOMENAMENT CONTRACTISTAGremi de Constructors d'Obres del VallŔs Oriental
 

AVÍS LEGAL

D’acord amb les normes definides a la Llei 34/ 2002, del 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d'informació general d'aquesta pàgina web:
Titular: Gremi de Constructors d’Obres del Vallès Oriental
Adreça:  Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers
Contacte: info@grecons.cat
Telèfon: 93 870 02 20
CIF: G-08618571
Dades Registrals: inscrita en el Departament de Treball e Indústria, secció estatuts. Inscrita en el llibre de Associacions Empresarials, foli 49, volum 1 amb data 3 d’Agost de 1977. Número d’expedient 08/195.

 

VALIDESA DE LA INFORMACIÓ

Gremi de Constructors d’Obres del Vallès Oriental es reserva el dret a introduir modificacions o suprimir parcialment o total els actuals continguts de la seva pàgina web sempre que ho consideri necessari, així com impedir o restringir l’accés de forma temporal o permanent.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El codi font, els dissenys gràfics, el software, els textos, així com la informació i els continguts que es recullen a http://www.gremiconstructorsvo.org estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Gremi de Constructors d’Obres del Vallès Oriental  i no es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilació, ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit del Gremi de Constructors d’Obres del Vallès Oriental
 
GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL vetllarà tant pel compliment de les condicions anteriors com per la deguda utilització dels continguts presentats a la seva pàgina web, exercitant totes les accions civils i penals que corresponguin en el cas de infracció o incompliment d’aquests drets per part de l’usuari.

 

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Per tal de complir els preceptes de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL informa als usuaris d’aquesta pàgina web dels punts següents:

Tota la informació que rebi GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL serà tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat, i s’incorporarà al fitxer de CLIENTS, fitxer automatitzat la creació del qual ha estat degudament notificada davant l’Agència de Protecció de Dades.

Aquesta informació és utilitzada exclusivament per GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL  amb la finalitat de mantenir la relació comercial i mercantil amb els seus clients, així com per mantenir-los puntualment informats dels productes i serveis que ofereix, i no serà comunicada a terceres parts  llevat que GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL estigui obligada a fer-ho per imperatiu legal o es tracti de dades d’informació pública.

Les persones interessades podran exercir davant del GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, mitjançant un escrit signat adreçat a GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL,  Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers,  o trametent-lo per e-mail a info@grecons.cat, tot afegint-hi en qualsevol cas la fotocòpia del DNI de la persona interessada.

GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL complirà amb aquesta obligació de conformitat amb el Real Decret  994/19999,  del 11 de juny, de Mesures de Seguretat i totes les disposicions posteriors.

 

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

 GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, qualsevol que sigui la seva natura, que es derivin de l’ús de la informació, dels materials continguts en aquesta pàgina web i dels programes que pugui incorporar. Els enllaços (Links) i hipertexts de la pàgina web http://www.gremiconstructorsvo.org, que permeten a l’usuari accedir a  prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL.  GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar-se d’aquesta informació.

 

PUBLICITAT ENGANYOSA I COMUNICACIONS COMERCIALS

GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL es compromet a no realitzar publicitat enganyosa.

Tanmateix, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que poden trobar-se en el contingut de les seccions de la pàgina  web del GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL produïts com a conseqüència d’un manteniment i/o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda en aquestes seccions. GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL, es compromet a corregir-los tan aviat com  en tingui coneixença.

GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL es compromet a no remetre comunicacions comercials sense identificar-les com a tals, conforme al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Tanmateix, no serà considerada comunicació comercial qualsevol informació que s’enviï als clients del GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL i que tingui per finalitat el manteniment de la relació contractual existent entre el client o agremiat i GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DEL VALLÈS ORIENTAL  així com el desenvolupament de les tasques d’assessoria, consultoria, informació, formació i altres activitats pròpies del servei que el client tingui contractat amb l’empresa.

 

gremi constructors
Can Muntanyola P.I. Palou Nord C/ Cami del Mig,22, 08401 Granollers tel. 938700220 m˛bil 677481580
· legal · Disseny web